Pilot | Kunstmotor, verdiepende rondleiding
15 Jun 2019 Begint: 15:00 Locatie: Garage Rotterdam

Op 15 juni wordt het nieuwe rondleidingen programma Kunstmotor in Garage Rotterdam gelanceerd. Tijdens het pilotprogramma kunt u deelnemen aan een verdiepende rondleiding bij de huidige tentoonstelling De stad, de stad, die ingaat op de beleving van de stedelijke ruimte. Rondleider van Garage Rotterdam en beeldend kunstenaar Miriam Sentler vertelt meer over de deelnemende kunstenaars, hun werk en het tentoonstellingsthema.

KUNSTMOTOR
Wil je kennismaken met Garage Rotterdam als kunstinstelling? Of ben je geïnteresseerd in extra verdieping bij de tentoonstelling? Onder het programma Kunstmotor biedt Garage Rotterdam vanaf heden rondleidingen op maat aan. Op basis van jouw wensen wordt het niveau, het programma en de insteek van de rondleiding bepaald. De rondleidingen kunnen worden aangeboden in het Nederlands, Engels of Duits.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met educatie.garagerotterdam@gmail.com

DE STAD, DE STAD
De groepstentoonstelling De stad, de stad van curator Bas Hendrikx gaat in op de beleving van de stedelijke ruimte. Waar sommige kunstenaars de stad benaderen als sociale ruimte of plek voor avontuurtjes, ervaren anderen deze juist als beklemmend. Op welke manier kan je de stad naar je hand zetten?

Met werk van Moyra Davey, Risk Hazekamp, Dorian Hiethaar, Richard John Jones, THE KOKRA FAMILY (line kramer & marjolijn kok), Arthur Bueno | Rob de Vries, Jaanus Samma, Arthur Staal, Sille Storihle
Curator: Bas Hendrikx

Start rondleiding: 15:00
Kosten: gratis met geldig toegangsbewijs
Voertaal: Nederlands

Kijk voor meer informatie op www.garagerotterdam.nl