Brandstof | Workshop Robert Zandvliet
16 Dec 2016 Begint: 19:30 Locatie: Garage Rotterdam

Op vrijdag 16 december ontvangen we in Garage Rotterdam de internationaal bekende kunstenaar Robert Zandvliet voor een bijzondere workshop tekenen.
Deze ras schilder uit Rotterdam wil in zijn werk het beeld ‘vinden’. Hij zoekt naar datgene wat onder de steeds veranderende verschijningsvorm van de dingen ligt. De vraag die hij zich daarbij keer op keer stelt, is of een schilderij op zichzelf kan staan. Zonder dat hij er, als maker, iets over hoeft te zeggen. Vanuit deze gedachte komt Zandvliet met een unieke opdracht.

We nodigen u van harte uit voor een spannende tekenavond!

Inschrijven voor de workshop kan tot 8 december 2016 door een mail te sturen naar Karen Mertens via info@garagerotterdam.nl. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. We geven na 8 december per mail door of je een plekje hebt weten te bemachtigen. Aanmeldingen worden in behandeling genomen/behandeld op volgorde van binnenkomst.

Prijs deelname: €10,-

Brandstof is het verdiepende programma bij de tentoonstelling 'sparkling like the surface of the ocean at night' (te zien van 18 nov t/m 15 januari 2016)