Natafelen: High Neighbor!
3 Jul 2015 Begint: 17:30 Locatie: Garage Rotterdam

Natafelen met de buren van de Hoogstraat

Gezellig eten, dansen en natafelen met de buren: dat is allemaal mogelijk in het Hoogkwartier! Daarom transformeert ‘Natafelen’, het culinaire evenement van Garage Rotterdam, op vrijdag 3 juli in een straatfestival. Onder de naam ‘High Neighbor!’ zijn onze buren van de Hoogstraat uitgenodigd om de zomer goed in te luiden.

Met zomerse muziek en dito drankjes zorgt Garage Rotterdam voor de ideale vakantiesfeer. De tentoonstellingsruimte is het vertrekpunt van een zwoele avond met hotdogs van Highstreet Hotdogs en La Taqueria: de enige echte tacobar van Rotterdam. De Mexicaanse ‘taqueros' maken taco’s precies zoals thuis in Mexico! Creatief bureau Venour trakteert het publiek samen met ClubLePOP op groovy muziek. Barrelproof, ’s werelds kleinste cocktailboutique , mixt een frisse punch om te proosten op een –hopelijk– lange, warme zomeravond!

Het feest is niet compleet zonder band, daarom is Duncan Idaho uitgenodigd. Deze rasechte Rotterdamse formatie uit de wijk staat bekend om hun sixties en seventies vibe. De band speelt alternatieve rock, met uitstapjes richting dansbare pop en hebben al opgetreden in gerenommeerde poppodia zoals Paradiso en het Paard van Troje.

Verborgen parel
De Hoogstraat is de verborgen parel van Rotterdam. Dat terwijl de straat voor het bombardement in 1940 een belangrijk winkelgebied was. Het centrum van de stad lag toen veel oostelijker en met bioscopen en uitgaansgelegenheden werd deze bijzondere straat de ‘Kalverstraat van Rotterdam’ genoemd. In het weekend flaneerden veel Rotterdammers de hele Hoogstraat af; van de Coolsingel tot het Oostplein en terug. Om deze parel weer op te poetsen, wordt het tijd dat Rotterdammers de buurt weer (her)ontdekken. Garage Rotterdam slaat daarom samen met ondernemers uit de Hoogstraat de handen ineen om alle creativiteit, culinaire hoogstandjes en trends in urban culture op de kaart te zetten.

Speciale zomereditie met verrassende gerechten. Voor reserveren: info@garagerotterdam.nl