- GEANNULEERD - Drive Through Christmas
20 Dec 2020 Begint: 10:00 Locatie: Garage Rotterdam

Vier het begin van de Kerstvakantie bij Garage Rotterdam!

Op zondag 20 december organiseert Garage Rotterdam een speciaal programma voor het hele gezin aansluitend bij de tentoonstelling A New Order, A New Earth.

Programma
Blije Wobbel Yoga (2 - 3 jaar)
10.00 - 10.45 uur
11.15 - 12.00 uur

Guided 1,5 meter tour
13.00 - 13.45 uur

Participatory Artist Talk van Annika Kappner: "Be Water My Friend"
16.00 - 16.45 uur

Blije Wobbel Yoga
's Ochtends nodigen we de allerkleinsten (2 - 3 jaar) en hun ouders uit voor BLIJE WOBBEL YOGA tussen de kunst. De ritmische bewegingen op de Wobbel brengen rust in hoofd en lijf, inspanning en ontspanning wisselen zich af.

Samen met je kind ontdek je de tentoonstelling A New Order, A New Earth. Kan jij je verplaatsen in een boom? Hoe beweeg je als Water? Surfen jullie mee op de trillingen van het geluid?

Aan het einde van een WobbelYoga-les stapt ieder kind trots, ontspannen en met een grote glimlach van de Wobbel af.

Kosten deelname WobbelYoga: € 15,00 (1 ouder en 1 kind)

Guided 1,5 meter Tour
Samen met onze vast gids Miriam Sentler ontdek je de tentoonstelling A New Order, A New Earth. In de groepstentoonstelling A New Order, A New Earth worden we uitgenodigd in een wereld waarin de kaarten opnieuw zijn geschud. We maken kennis met andere wereldvisies dan het dominant Westers wetenschappelijke paradigma. De negen internationale kunstenaars, denkers en wetenschappers creëren visioenen van een andere verhouding tussen mens en natuur. Durven we ons te verplaatsen in een ander perspectief, in die van de natuur?

Kosten Guided 1,5 meter Tour: € 5,00 per persoon

Participatory Artist Talk van Annika Kappner: "Be Water My Friend"
Annika Kappner presenteert AKWĀ, het nieuwste hoofdstuk van haar onderzoeksproject Deep Planetary Sensing. De talk Be Water My Friend onderzoekt het element Water als communicatiemiddel van de natuur.

Kappner neemt je mee in een reeks somatische oefeningen die in gesprek gaan met het element Water. Samen onderzoeken en speculeren we over de mogelijke rol die somatische en digitale technieken spelen wanneer we onze planeet beschouwen als een levend wezen, gebruikmakend van ons lichaam, onze emoties en onze geest.

Kosten Artist Talk: € 5.00 per persoon