Natafelen | Dia de los Muertos
15 Jul 2016 Begint: 18:00 Locatie: Garage Rotterdam

Kom je dierbare eren tijdens Día de los Muertos in Garage Rotterdam. Schedels, duivelsfiguren en authentieke Mexicaanse gerechten. Ter afsluiting van de tentoonstelling The Fortune Teller vieren we op 15 juli a.s. de Dag van de Doden tijdens de komende editie van Natafelen.

Waar de rituelen rondom de dood zachtjes uit ons Westelijke bestaan zijn geslopen, is het Mexicaanse Día de los Muertos nog springlevend. Geheel in stijl van de tentoonstelling The Fortune Teller, waar rituelen rond de dood weer nieuw leven in wordt geblazen, staat Natafelen daarom in het teken van deze Dag van de Doden. Geniet van een pure Mexicaanse maaltijd met taco’s, nachos en zomerse salades. Ook is er deze avond voldoende tijd om de tentoonstelling te bezichtigen en hierover in gesprek te gaan met de curatoren en enkele deelnemende kunstenaars.

De Tequila staat klaar vanaf 18.00 uur. Een plekje reserveren kan tot woensdag 12 juli door te mailen naar info@garagerotterdam.nl. Geef bij het reserveren aan of je de voorkeur hebt voor een vegetarische maaltijd.