North Sea Round Town: The Preacher Men
30 Jun 2016 Begint: 20:00 Locatie: Garage Rotterdam

The Preacher Men is hét nieuwe jazz trio bestaande uit Efraim Trujillo op saxofoons, Rob Mostert op de indrukwekkende Hammond B3 en Chris Strik op drums. Deze drie absolute topmuzikanten uit de Nederlandse jazz scene delen de liefde voor de klassieke hammond trio's uit de jaren '50 en '60.

Ieder voor zich hebben ze hun sporen in binnen- en buitenland verdiend. Als The Preacher Men gaan ze terug naar de tijd van Blue Note en Verve, de tijd van helden als Jimmy Smith, Jimmy McGriff, Lou Donaldson & Stanley Turrentine, de tijd van rokerige jazzclubs in Chicago en New York. Een diepgroovend Hammond orgel, een scheurende saxofoon en back beats waar je niet bij kan stilzitten!

The Preacher Men zetten een ‘steamy’ show neer waar het plezier maar ook het talent en vakmanschap vanaf spatten. De mannen zijn volledig op elkaar ingespeeld maar blijven elkaar uitdagen zodat de kleinste muzikale verrassing kan leiden tot een intense improvisatie.

Op donderdag 30 juni speelt The Preacher Men in het kader van North Sea Round Town live in Garage Rotterdam. Gratis entree, vol=vol.