Natafelen
29 Jun 2018 Begint: 18:00 Locatie: Garage Rotterdam

Garage Rotterdam organiseert weer een nieuwe editie van Natafelen! We luiden de zomer in, sluiten het culturele seizoen af én nemen afscheid van de kunstenaars van de tentoonstelling Detached Involvement. Reden genoeg voor weer een bijzondere avond met een heerlijk diner tussen de kunst in Garage Rotterdam.

Tijdens Natafelen geniet je van een vegetarisch driegangendiner van de Rotterdamse chef-kok Laurence van Bergeijk met een bijpassend wijnarrangement van de Gouden Ton.

Kom je graag meer te weten over de tentoonstelling? Kunstenaars Kristien Daem, Raniero Vracken, Inge Meijer en curator Bas Hendirkx vertellen je tussen de gangen door over het werk en de tentoonstelling Detached Involvement.

Kosten: €35,- (incl. driegangendiner en entree tentoonstelling)
Wijnarrangement (optioneel): €19,50

De plekken aan tafel zijn beperkt, dus reserveer op tijd. Reserveren doe je door een e-mail te sturen naar info@garagerotterdam.nl o.v.v. Aanmelding Natafelen 29 juni. We horen graag met hoeveel mensen je komt en of er specifieke dieetwensen zijn waar we rekening mee moeten houden (het diner is volledig vegetarisch).