Natafelen | Gaia in the Anthropocene
23 Mrt 2018 Begint: 18:00 Locatie: Garage Rotterdam

Eén avond per tentoonstelling verandert Garage Rotterdam in een uniek en gezellig restaurant. Tussen de kunstwerken van de tentoonstelling Gaia in the Anthropocene én aan tafel met de kunstenaars en curatoren Sjoerd Kloosterhuis en Madelon van Schie geniet je op vrijdag 23 maart van een bijzonder vegetarisch diner. Bereidt door chef-kok Laurence van Bergeijk (winnaar Gouden Pollepel 2017) met een bijpassend wijnarrangement van de Gouden Ton. Een etentje anders dan anders. Leuk met een groepje vrienden, maar ook met een kleiner gezelschap schuif je gemakkelijk aan!

Kom je graag meer te weten over de tentoonstelling? De kunstenaars en curator van de tentoonstelling Gaia in the Anthropocene vertellen tussen de gangen door graag meer over hun werk.

Gaia in the Anthropocene
De kunstenaars in Gaia in the Anthropocene verkennen de mogelijkheden die mythen vandaag de dag scheppen en zoeken naar nieuwe verbindingen tussen mens en aarde. Wat is de betekenis van mythen in deze tijd van angst en onzekerheid over de toekomst van de aarde?
Met werk van Jonathas de Andrade (BR), Milena Bonilla (CO), Rometti Costales (FR & BY), Pauline Curnier Jardin (FR), Jimmie Durham (US), Thierry Oussou (BJ) en Maya Watanabe (PE). Curatoren: Sjoerd Kloosterhuis en Madelon van Schie.

Natafelen
Datum: vrijdag 23 maart 2018
Tijd: 18.00 – 22.00 uur
Locatie: Garage Rotterdam, Goudsewagenstraat 27

Tijdens Natafelen serveren we een vegetarisch diner bereid door de Rotterdamse chef-kok Laurence van Bergeijk met een bijpassend wijnarrangement van de Gouden Ton.

Prijs diner: € 35,-?
Wijnarrangement (optioneel): €17,50

Reserveren kan gemakkelijk door voor zaterdag 17 maart een e-mail te sturen naar info@garagerotterdam.nl o.v.v. Aanmelding Natafelen. We horen graag met hoeveel mensen je komt en of er specifieke dieetwensen zijn waar we rekening mee moeten houden.