Brandstof | Museumnacht010
4 Mrt 2017 Begint: 20:00 Locatie: Garage Rotterdam

In de nacht van zaterdag 4 maart openen alle Rotterdamse culturele instellingen weer hun deuren tijdens de Museumnacht010. In Garage Rotterdam zie je voor deze gelegenheid een speciale uitvoering van de voorstelling CLARITY van iET i.s.m. Conny Janssen Danst & Davide Bellotta.

CLARITY is gemaakt rondom de release van het nieuwe album van singer songwriter iET. De songs zijn door dans- en filmmaker Davide Bellotta uitgewerkt in dans en beeld met behulp van twee dansers. Zij voorzien de live muziek van iET van een nieuwe dimensie. Het resultaat is een zinnenstrelende voorstelling voor oog en oor.

Breng voor of na de voorstelling ook een bezoek aan de tentoonstelling How to disappear completely. De voorstelling wordt gespeeld om 20.30 en 22.30 uur en de tentoonstelling is doorlopend te bezoeken tussen 20.00-01.00 uur.

zaterdag 4 maart 2017
voorstelling: 20.30-20.45 uur en 22.30-22.45 uur
tentoonstelling: 20.00-01.00 uur

Benieuwd wat er nog meer te doen is in de buurt? Bekijk hier ook het programma van de andere deelnemers in het Hoogkwartier:

Kunstuitleen Rotterdam opent tijdens Museumnacht 010 de PLEURT-OP FOTOSTUDIO, waarin iedereen die voor de camera verschijnt, zal verdwijnen. Na deze existentieel verwarrende ervaring kunnen bezoekers uitpuffen aan de Vermouth-bar van Volmer, een aperitief dat is geïnspireerd op een ambachtelijk recept van Madame Volmer uit de jaren '50. Sommelier en Vermouth-gek Joost Meenks maakt er de lekkerste drankjes mee. Als klap op de vuurpijl komt singer-songwriter Kim Janssen langs met zijn band voor een exclusief Museumnacht-optreden, mogelijk gemaakt door Motel Mozaïque.

Tot slot krijg je van Groos een sneak peek in het Hoogkwartier. De Rotterdamse concept-store gaat verder in een nieuw jasje en tijdens Museumnacht010 proef je hiervan een teaser.