Operadagen Rotterdam | De Operawandeling
21 Mei 2016 Begint: 15:00 Locatie: Garage Rotterdam

De Operawandeling is een jaarlijks terugkerend fenomeen tijdens de Operadagen Rotterdam. Op bijzondere plekken, dit jaar stuk voor stuk gelieerd aan de wederopbouw in Rotterdam, word je verrast met een drietal voorstellingen.

In de avant- première van Wesendonck Lieder Heute geeft Het Geluid Maastricht in samenwerking met componiste Annelies van Parys (Private View) een eigentijdse visie op de liederen van Wagner. In Field Recordings slaat deze prijswinnend componiste de handen ineen met kunstenares Anneleen De Causmaecker. Samen zoeken ze naar de universele emoties achter een oorlog. Is Life Anything Like That? volgt momenten in de levensloop van een man en een vrouw door middel van verrassende liederen van Kurt Weill en Charles Ives.

In Garage Rotterdam vindt op 21 en 22 mei tussen 14.30-15.30 uur het eerste concert van de Operawandeling plaats. Het is op dat moment niet mogelijk om de tentoonstelling te bezichtigen. Voor en na het concert zijn wij gewoon geopend en bent u van harte welkom.

Voor de Operawandeling zijn geen kaarten meer verkrijgbaar.